• +36 70 942 3578
  • info [kukac]coffee66.hu

Kapszulás kávéink

Mi az amit tudunk? Miért válassz minket?

A küldetésünk tiszta és egyértelmű:

                                              Modern életmóddal összhangban lévő kávékapszulák készítése.

Frissen pörkölt, és darált kávéinkat megrendelés után kapszulázzuk. Ne legyen kétséged! Tudjuk mennyire fontos a frissesség. Az aromák a kapszulában maradnak, ízviláguk nem változik. Érezni fogod az illatokat, a friss ízt!

Kiválóság, nyomon követhetőség és kényelem otthon vagy az irodában.

A kapszulánkról

A kapszulánk minden részlete, úgy lett kialakítva, hogy a legjobb kávé főzési élményt nyújtsa a te meglévő nespresso típusú gépeden. Hosszú kísérletezés eredménye, hogy megtaláltuk azt a kapszula hüvelyt, amely nem sérül, nem nyomódik össze a kávé készítés során, mint sok más gyártmány esetében.

Kapszuláink kialakítása lehetővé teszi, hogy a betöltött kávé mennyiséggel tudjunk játszani, ezzel nagyobb intenzítást elérve. Minden kávé fajta más törődést kíván.

Kapszuláink 100 %-ban újra feldolgozható műanyag alapanyagból készülnek. Cégünk  fizeti a környezetvédelmi termékdíjat, ezzel hozzájárulva az újra hasznosításhoz.

Folyamatosan keressük azt a kapszulát, amely biológiailag tényleg lebomlik, és a kávégéped, valamint a kávéd aromája is elviseli Őt.

Nagy kihívás, de tudjuk, hogy számodra is fontos a jövő, a környezetvédelem.

Az általunk gyártott kapszulák minden Nespresso® kompatibilis gépbe használhatóak

Milyen típusú kávéitalt szeretsz?

Gondold át mit szeretnél készíteni. Tejalapú kávéitalt vagy esetleg espresso kávét? Majd válassz folyamatosan bővülő kínálatunkból.

A Nespresso® a Société des Produits Nestlé S.A. bejegyzett védjegye. Cégünk, a Coffee Sixty-Six Kft semmilyen módon nem kapcsolódik az előbb említett cégcsoporthoz.

Print Friendly, PDF & Email
%d bloggers like this: