• +36 70 942 3578
  • info [kukac]coffee66.hu

Szállítási feltételek

Szállítási feltételeink Foxpost csomagautomatára szállítás esetén.

Ebben az esetben a megrendelt árut nem a lakásodon, munkahelyeden veszed át, hanem egy kihelyezett FOXPOST csomagautomatában. Ennek számos előnye van.
Nem kell otthon várnod a futárt. A csomag egy általad kiválasztott helyre, bevásárló
központba kihelyezett postafiókba érkezik. Az ország minden területén, több, mint 100 helyen van ilyen csomag automata. Használd bátran, hisz rendkívül jó árban elérhető a szolgáltatás.
A Coffee66 vállalja, hogy az aznap reggel kilenc óráig megrendelt terméket aznap átadja a futárszolgálatnak. Miután futárunk átvette a csomagot, a címzett egy munkanapon belül már át is veheti azt a választott célautomatából.

 

HOGYAN VEHETI ÁT A CÍMZETT A CSOMAGOT?

Ha a csomag megérkezett az átvételi pontra, a FOXPOST SMS-ben vagy e-mail üzenetben értesíti a címzettet. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általa ismert kóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját. A kiválasztott csomagautomatánál csak üsd be a korában említett kódot, és át veheted a csomagot.

MILYEN FIZETÉSI MÓDOK VANNAK?

Fizethetsz a weboldalon előre a BARION rendszerben, a saját bankkártyáddal a megszokott biztonságos fizetési módon. Megadod a bankkártyád adatait, és sikeres fizetés esetén visszaigazoló e-mailt kapsz.
A csomag postázása ebben az esetben a bankkártyás fizetés után történik. Ebben az esetben a Coffee66 oldal semmilyen extra költséget nem számol fel. A választott postázási mód költségét kell fizetned.
Banki előre utalás esetén, kérlek, hogy a megrendelés összegét utald el az általunk megadott bankszámla számra. Amint megérkezett a megrendelés ellenértéke, a csomagot postázzuk neked.
Mindkét esetben elektronikus számlát fogsz kapni az általad megadott e-mail címre. Tapasztalatunk szerint, az

internetes vásárlók többsége nem igényel papír alapú számlát. Mi pedig ezzel is szeretnénk hozzájárulni a környezetvédelemhez. Ezért minden esetben elektronikus számlát küldünk. Amennyiben papír alapú számlát kérsz, kérlek ezt e-mailben a csomag feladása előtt jelezd nekünk. A számla külön küldeményben való feladásának költségét nem tudjuk vállalni.
Lehetőséged van utánvétes fizetési mód kiválasztására, a csomagautomatánál és a futárnál történő átvét esetén is.
Semmi mást nem kell tenned, mind a csomag átvételekor kifizeted a csomag ellenértékét. Sem a csomagautomatánál sem a futárnál nem tudsz kézpénzzel fizetni. Az utánvétel költsége külön megjelenik a számlán. 

HÁNY NAPIG VEHETŐ ÁT A CSOMAG?

Csomagautomatából történő átvét esetén
Miután a csomagot behelyeztük az automatába, 3 nap áll a címzett rendelkezésére, hogy átvegye azt.
Amennyiben nem vetted át a csomagot, a futárszolgálat visszaküldi a feladónak. Kérlek, figyelj oda, hogy csomagjaidat átvedd. A visszaküldés költséggel jár, és némi plusz adminisztrációval.

 

Ha házhoz szállítással kéred a csomagot

Az általunk szállításra leadott csomagot  2020. julius 01.-től  GLS futárszolgálat a saját üzletszabályzata szerint 24 órán  belül kiszállítja.

A kiszállítás késedelméért a Coffee Sixty -six Kft anyagi felelősséget nem vállal. A GLS egyedi megbízásos partnerünk, üzletmenetébe nincs beleszólásunk. Természetesen sürgetni, érdeklődni tudunk, de egyebet nem tehetünk. Természetesen vissza tudjuk venni a terméket ha már nem aktuális.

Kérlek, mindig ügyelj arra, hogy pontos telefonszámot és címet adj meg a rendeléskor. Így csomagod biztosan célba ér.
Házhoz szállítás esetén sem a csomagban lesz a részedre kiállított számla. Azt a feladás napján e-mailben megküldjük neked.
Meghiúsult kiszállítás esetén a számlát rontjuk, amiről e-mailben tájékoztatunk.
Ha bármely szállítással kapcsolatos kérdésedre nem kaptál itt választ, kérlek, keresd fel a www.foxpost.hu oldalt ahol az ÁSZF vagy a gyakori kérdések oldal bizonyára választ ad neked. Illetve bátran hívj minket, mert segítünk.

Amennyiben vissza szeretnéd küldeni a csomagot

Ha Foxpost automatából vetted fel a csomagot, 14 nap áll rendelkezésedre, hogy ugyanazon az úton térítésmentesen visszaküld a csomagot részünkre. Az érkezési kóddal visszahelyezed a szekrénybe, s már kész is vagy. Visszaérkezés után ellenőrizzük a csomagot, és visszatérítünk. A házhoz szállított csomagra ez nem érvényes.

Mi a teendő ha sérülten érkezik a csomag?

A megrendelő köteles a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt sajnos nem tudunk elfogadni.

 

KISZÁLLÍTÁS KÖLTSÉGEI

Foxpost Csomagautomatába történő szállítás esetén:       865 ft
GLS Házhoz szállítás esetén:                                           1250  Ft     2kg alatt

                                                                                          1480 ft       2-10 kg között

                                                                                          1800 ft     10-20 kg között

                                                                                          2030 ft     20-30 kg között

                                                                                          3100 ft    30-40 kg között
Utánvét költsége mindkét esetben:                                     244 Ft

Nagyon sok esetben akciót hirdetünk amikor is ingyenes kiszállítást kaphatsz ajándékba. Erről a facebook és az instagram oldalakon tájékoztatjuk a vevőinket. Érdemes követni minket.

2019 október 01.től az ingyenes szállítást Foxpost csomagautomatába  bruttó 10.000 ft feletti vásárlás esetén tudjuk biztosítani. Az utánvét költségét (244 ft) semmilyen esetben nem tudjuk átvállalni.

2020. julius 01-től GLS házhoz szállítás esetén brutto 20.000 ft felett ingyenes szállítást tudunk biztosítani.

Bármilyen időszakos kampány , termékenkénti vagy egyedi kedvezmény esetén a szállítási kedvezmény küszöbértéke az adott kedvezmény mértékével automatikusan növekszik. Tehát például egy 20% kampány kedvezmény esetén a Foxpost csomagautomata költsége nem bruttó 10.000 ft-os vásárlás után ingyenes hanem 12.000 ft felett, a GLS ingyenes házhoz szállítás küszöbértéke szintén emelkedik. Függetlenül a vásárolt termékektől. Amennyiben nem az akcióban szereplő termékcsoportból választ, (MINDEN termék másik termékcsoportból való) kérheti írásban a szállítási költség jóváírását az eredeti küszöbérték szerint.

Új lehetőség a Coffee66-nál. Amennyiben már a következő munkanap délután szeretnéd a megrendelt termékeket, és nem szeretnél szállítási költséget fizetni, akkor ezt választhatod!

Amennyiben szállítási módként az átvételi pontot jelölöd meg a coffee66 webáruházban, az általad választott kiszállítási mód részedre díjmentes. Ebben az esetben kizárólag a BARION fizetési módot, vagy az előre utalás fizetési módot választhatod, előre fizetéssel. Az átvételi pont kézpénzes és elektronikus fizetési módot nem biztosít.

A coffee66 webáruházban így vásárolt termék átadása a megjelölt átvételi ponton történik. Az előre kiküldött elektronikus számlával, vagy a megrendelés visszaigazolással, illetve annak elektronikus  képével igazolhatod a vásárlást. 

A termékeket már a következő munkanap 12.00 órától, illetve előre utalás esetén, az utalást beérkezését követő munkanap tudod átvenni az átvételi ponton. Amennyiben pörkölt szemes kávét rendeltél, előfordulhat, hogy nem tudjuk másnap kiszállítani a csomagot. Erről időben tájékoztatunk. 

A coffee66 webáruházban vásárolt termékek zárt dobozban, vagy zacskóban érkeznek a csomagátvételi pontra. A csomagátvételi pont semmilyen elszámolási vagy minőségi felelősséggel nem tartozik a Vevő felé. Amennyiben a csomag kívülről sérült, vagy a Vevő az elállási jogát szeretné érvényesíteni jogosult arra, hogy sérülés esetén fénykép kíséretében, elállási jog esetén pedig indoklás nélkül ne vegye át a csomagot az átvételi ponton. Ebben az esetben átvételi pont ezt tudomásul veszi és jelzi az ügyfél szolgálatunknak. Vevő az info[kukac]coffee66.hu weboldalon jelzi az igényét, és a webshop az áru értékét visszautalja a Vevő részére. Az átvételi pont sem készpénz sem barion visszautalást nem tud eszközölni.

Átvételi pont címe:    Kék Katica Bizsu üzlet

                                    1042 Budapest Kemény Gusztáv u 1.

 ( Az üzlet az Újpest  városközponttól öt percre, az újpesti piac mellett található.

Nyitvatartási idő: Minden hétköznap 9.00-17.00 óráig. Szombaton 9.00-12.00 óráig

 

Print Friendly, PDF & Email
%d bloggers like this: